Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc! – Vineri, 8 septembrie, ora 19:30 la Teatrul de Vara Herastrau

Tip spectacol: Comedie  | Durata: 1h 30min(fara pauza)

Preturi bilete: 29/39/49/55 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete 

Discount 15% pentru achizitionarea biletelor la ambele spectacole de la Teatrul de Vara Herastrau!
Regulament promotie

SmartExperience rasplateste rasetele copioase cu experiente memorabile!
Regulament tombola

Hai sa te distrezi pe cinste si poti castiga un sejur romantic in Busteni (cazare la un hotel de 4 stele, hidromasaj  si rasfat la SPA) sau o lectie de echitatie in Snagov pentru tine si cineva drag tie oferite de Smart Experience.

Experientele de neuitat sunt completate de FordStore BDT: Ford Mustang te poate insoti la drum. Descopera legenda!
Regulament tombola

Cele mai de succes comedii sunt la Teatrul Elisabeta! In 2016, comedia “Boeing Boeing” de la Teatrul de Vara din Herastrau inregistra recordul national pentru cel mai mare numar de participanti la un spectacol de teatru in aer liber: peste 2500 de oameni au ras pe saturate. In vara aceasta, la Teatrul de Vara Herastrau, comedia “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!” inregistra un alt succes rasunator.

Autor: Marc Camoletti
Regizor: Puiu Serban
Scenografie: Ion Molete
Costume: Tania Popa

Distributie:
Bernard: Bogdan Stanoevici,
Robert: Lucian Ghimisi,
Suzette: Tania Popa
Jacqueline: Alexandra Velniciuc
Suzanne: Anca Dinicu,
George: Marcelo Cobzariu

Pret Bilete: 29/39/49/55 Lei

Vezi poze din spectacol >>

Vezi video din spectacol >>

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

“Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”– Despre ce este vorba in piesa:

Daca tot v-am obisnuit cu proiecte indraznete, stagiunea 2017-2018 va fi deschisa de cele mai iubite comedii marca Teatrul Elisabeta: “Boeing Boeing” si “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!” si nu oriunde ci la Gradina de Vara Herastrau.

Vineri (8 septembrie) razi pe saturate alaturi de Bernard, Robert si restul personajelor din “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, iar sambata (9 septembrie) ii vezi din nou in actiune, in “Boeing Boeing”, de fiecare data in ipostaze proaspete de un comic exploziv.

Autorul comediei, “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, este dramaturgul francez Marc Camoletti, autorul piesei de teatru de notorietate internationala, “Boeing Boeing”. Marc Camoletti este autorul a 40 de piese care au fost traduse in 18 limbi si puse in scena in peste 55 de tari din intreaga lume. Aproximativ 20 de milioane de oameni au ras la piesele sale si aproximativ 500 de milioane au vizionat spectacolele in varianta inregistrata. “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!” a fost aplaudata de-a lungul timpului in cele mai importante teatre din lume, jucata in prezent in peste 22 de tari precum SUA, Canada, Rusia, Franta, Germania, Australia, Africa de Sud s.m.d.

Crezand ca sotia lui, Jacqueline, va fi plecata pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagonistii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajeaza o bucatareasa iscusita sa le prepare bucate alese si drept alibiul perfect, il invita si pe amicul sau Bernard. Marea sa dezamagire vine in momentul in care afla ca sotia lui, se hotaraste sa ramana acasa. Se dovedeste ca si ea la randul ei traieste o intensa poveste de amor cu nimeni altul decat ”alibiul”, adica Bernard. Cu toate rasturnarile de situatie si quiproquo-urile, piesa ajunge sa aiba mai multe intorsaturi decat un tirbuson. Evident ca in acest ritm ametitor, se alege praful de planul initial al lui Robert. Care este solutia iesirii din aceasta situatie imposibila, va trebui sa aflam cu totii la fata locului.

Vezi galerie foto – “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”

Click pe poza pentru a o vedea intreaga si apasa pe sageti pentru navigare

Vizualizeaza video Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!

Parteneri Spectacol

 logo_SmartExperience
 

Pachetul Dinner & a Show

Dinner-&-a-Show

Cultura si gastronomie, doua elemente specifice frumosului si bunului gust, imbinate intr-un pachet unic, diversificat…

buton-afla-mai-multe-120-26

Card de Fidelitate Elisabeta

Card-Fidelitate-Elisabeta

Program de fidelizare pentru spectatori cu o gama larga de beneficii: reduceri la bilete, reduceri la restaurant, etc…

buton-afla-mai-multe-120-26