Alice in Wonderland – Sambata, 4 noiembrie, ora 11:00

Tip spectacol: Spectacol pentru copii | Durata: 50 de minute (fara pauza)

Preturi bilete: copil 25/ adult 30 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete 

Spectacol recomandat copiilor cu varsta peste 4 ani!

Adaptare scenariu: Florina Dumitrache

Muzica: Eduard Petru Jighirgiu

Distributia:

  • Andra Mirescu/Tatiana Selaru
  • Daniel Marcu
  • George Lepadatu
  • Andreea Gaica/Andreea Mera
  • Diana Manaila

Vezi poze din spectacol >>

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

Alice in Wonderland – Despre ce este vorba in piesa:

Copiii sunt invitati pe taramul magic din Wonderland

“Alice in Wonderland” este un spectacol dedicat copiilor incepand cu 4 ani si intregii familii. Piesa are o distributie de exceptie, muzica originala si proiectii multimedia care vor transforma sala Teatrului Elisabeta intr-un taram fermecat.

Alice este o fetita de 11 ani, care sta toata ziua in casa, jucandu-se cu telefonul. Nu mai vede cat de frumoasa este natura, viata si nu mai crede in povesti. Ea intra intr-o lume fantastica, unde descopera o tara care, prin logica ei, este un total nonsens.

„ Va propun o poveste care se petrece intr-o lume magica, o calatorie initiatica si un mesaj puternic pentru copilul din ziua de azi. Am ales ca acest proiect sa imbine un decor virtual spectaculos, costume colorate si o interpretare actoriceasca dinamica. Micutii vor descopri lumea frumoasa si magica a povestii, in care adevarata calatorie se intampla in interiorul lui Alice”, a declarat Ioana Ginghina, producatorul spectacolului si manager MiniArtShow.

Costumele sunt semnate de Mirela Diaconu, decorul, Flavia Varga, proiectiile si regia Florina Dumitrache, iar muzica originala a spectacolului este compusa de Eduard Petru Jighirgiu.

Din distributie fac parte actori tineri, cunoscuti publicului din Bucuresti: Tatiana Selaru, Andra Mirescu, Daniel Marcu, George Lepadatu, Andreea Gaica si Diana Manaila.

Vezi galerie foto – Alice in Wonderland

Click pe poza pentru a o vedea intreaga si apasa pe sageti pentru navigare

Vizualizeaza video – Alice in Wonderland