Boeing Boeing – Vineri, 6 iulie, ora 20:00 la Gradina de Vara Herastrau

Tip spectacol: Comedie | Durata: 3h (cu pauza)

Preturi bilete:  29/39/49/55 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete 

Profita de oferta rasetelor cu lacrimi: la un bilet cumparat primesti unul gratuit!
Termene si conditii

Razi copios si castigi o vacanta in Cappadocia sau un voucher in valoare de 1.000 lei oferit de Bottega Verde.ro!
Termene si conditii tombola

Autor: Marc Camoletti
Regie: Serban Puiu
Traducerea si adaptarea: Irina Margareta Nistor
Costume: Adina Buzatu | Decor: Irina Chirila
Distributie:
Arhitectul Bernard: Bogdan Stanoevici
Robert, prietenul arhitectului: Lucian Ghimisi
Menajera Bertha: Maria Buza
Stewardesa romanca: Monica Davidescu
Stewardesa israelianca: Alexandra Velniciuc
Stewardesa rusoaica: Tania Popa
Steward: Cosmin Vijeu

Pret Bilete: 29/39/49/55  Lei

Vezi poze din spectacol >>

Vezi video din spectacol >>

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

Boeing Boeing – Despre ce este vorba in piesa:

Comedia-Boeing-Boeing-Distributie

 

Cele mai de succes comedii sunt la Teatrul Elisabeta! In 2016, comedia “Boeing Boeing” de la Gradina de Vara din Herastrau inregistra recordul national de cel mai mare numar de participanti la un spectacol de teatru in aer liber: peste 2500 de oameni au ras pe saturate. Si de atunci, Teatrul Elisabeta respecta traditia de a inchide sau deschide stagiunea cu un eveniment de proportii.

Anul acesta, stagiunea 2017-2018 va fi inchisa cu mare fast de o reprezentatie cu totul speciala a celei mai iubite comedii: “Boeing Boeing”. Si daca tot v-am obisnuit cu experiente inedite, nici de aceasta data nu ne dezicem: surprize de neuitat abia asteapta sa fie descoperite. O super vacanta de 7 nopti in Cappadocia, un voucher in valoare de 1000 de lei oferit de Bottega Verde, un voucher VIP oferit de Teatrul Elisabeta, sunt doar cateva dintre surprizele pe care le-am pregatit pentru voi, cei care iubiti sa radeti cu lacrimi.

“Boeing Boeing” este comedia care de sasea stagiuni se joaca doar cu casa inchisa, fiind vizionata de la premiera si pana in prezent de peste 45.000 de spectatori. De altfel, “Boeing Boeing” detine si un record Guinness Book pentru cea mai jucata piesa frantuzeasca la nivel mondial.

“Boeing Boeing” spune povestea arhitectului Bernard, personajul principal al piesei este un burlac convins si un playboy veritabil care isi traieste viata in compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealalta. Acest lucru este posibil datorita unui mecanism impecabil planificat in baza analizei amanuntite a orarelor de zbor si a iscusintei menajerei sale Berta. Numai ca un nou model de avion Boeing introdus pe piata da peste cap toate orarele de zbor si aduce impreuna in acelasi oras, iar apoi in aceeasi casa cele 3 logodnice stewardese.

Bernard incearca sa redreseze situatia implicandu-l pe bunul sau prieten de la tara, Robert. Timidul Robert uita insa ce minciuni trebuie sa spuna si cui, si astfel se isca o inlantuire de situatii comice care te fac sa razi cu lacrimi si fara sa te mai poti opri pana la finalul piesei.

Ia-ti si tu porti de ras, la Gradina de Vara Herastrau!

* In cazul in care conditiile meteo sunt nefavorabile sustinerii spectacolului, organizatorul isi ia angajamentul de a reprograma spectacolul la o data ulterioara ce va fi comunicata public.

Vezi galerie foto – Boeing Boeing

Click pe poza pentru a o vedea intreaga si apasa pe sageti pentru navigare

Vizualizeaza video Boeing Boeing

Sponsor: