Teatrul Elisabeta: te bucuri de Arta, te Distrezi, Socializezi
Comunitatea celor care vor sa experimenteze arta si divertismentul de calitate
Blv. Regina Elisabeta, Nr. 45, Bucuresti
Info & Rezervari: 0727.703.703 | contact@teatrul-elisabeta.ro

Teatrul Elisabeta este un loc special in care se imbina actul artistic, cu divertismentul si socializarea. Este un loc in care arta nu este o experienta pasiva, in care spectatorul este participant, vrea sa se implice si sa impartaseasca cu cei din jur ceea ce traieste si simte. Este un loc in care se formeaza si se consolideaza o comunitate – comunitatea celor care vor sa experimenteze arta si divertismentul de calitate.

Teatrul Elisabeta este situat in centrul Bucurestiului, in imediata apropierea a parcului Cismigiu, pe bulevardul Regina Elisabeta nr 45, la etajul 2 al unei cladiri monument istoric, ce a gazduit de-a lungul timpului Clubul Austro Ungar si Micul Senat al Romaniei.

Prin atmosfera sa stilata si relaxata, este locul ideal pentru a experimenta un eveniment de divertisment de inalta clasa sustinut de artisti talentati si cu mare priza la public. Sala are o capacitate de 344 de locuri.

Ce evenimente se intampla la Teatrul Elisabeta?

despre-teatrul-elisabeta-400-250-1La Teatrul Elisabeta fie ca vii la o piesa de teatru sau la un concert, vei avea parte de fiecare data de mult mai multe momente de divertisment decat te-ai astepta.

Toate spectacolele care se joaca pe scena teatrului trec printr-un proces complex de selectie si gestionare care sa garanteze spectatorilor o productie artistica de calitate.

La Teatrul Elisabeta poti sa vezi atat spectacole de inalta tinuta, cu mare priza la public, jucate cu succes extraordinar si pe scene internationale, cat si productii originale prin care incurajam creativitatea tinerilor artisti.

despre-teatrul-elisabeta-400-250-2In afara de spectacole, Teatrul Elisabeta gazduieste si alte manifestari in care arta si divertismentul ocupa rolurile principale.
Astfel, de exemplu, de Ziua Universala a Iei, pe 24 iunie, spectatorii veniti sa se distreze la comedia Incurcatura la Nivel Inalt s-au putut bucura si de expozitia de arta si costum cu influente traditionale semnata Liliana Turoiu.
Periodic, dupa spectacole au loc sesiuni de autografe si socializare cu actorii, tombole cu premii atractive pentru cei din sala, diverse experiente interactive si multe alte activitati de divertisment.

Vino si tu in comunitatea celor care iubesc arta, distractia si frumosul si evadeaza alaturi de noi intr-o experienta memorabila departe de grijile si preocuparile cotidiene.
Si pentru ca vrem sa multumim tuturor acelora care sunt alaturi de noi si ne ajuta sa crestem si sa evoluam, am decis sa lansam un program de fidelizare.

Cateva cuvinte despre cladirea Teatrului Elisabeta

despre-teatrul-elisabeta-400-250-3

Teatrul Elisabeta este situat in centrul Bucurestiului, la etajul II al unei cladiri monument istoric situate pe Bulevardul Regina Elisabeta nr. 45, in imediata apropierea a parcului Cismigiu.

Construita in stil eclectic, cladirea este un monument arhitectural ce datează din anul 1912.

Cladirea a fost ridicata pe terenul baronului de origine vieneza Jules de Waldberg de catre arhitectul Rudolf Quich care a insuflat din punct de vedere arhitectural stilul eclectic al artei occidentale prin ansamblul elementelor de design care tin atat de modernism, artdeco cat si de clasicism.

La parter cladirea dispune de restaurant si braserie/cafenea.

Sala de spectacol

Sala de spectacol are o capacitate maxima de 334 de locuri si se poate aranja in mai multe configuratii si pentru diferite capacitati. Este dotata cu:

  • Internet wireless
  • Videoproiector
  • Ecran de proiectie
  • Sonorizare, scena, lumini
  • Aer conditionat

Sala oglinzilor si sala coloanelor

despre-teatrul-elisabeta-400-250-5Foaierul propriu-zis este compus din 2 saloane care comunica intre ele si care impreuna in aranjament de cocktail au o capacitate de 300 de persoane.

Sala oglinzilor are o suprafata de 67,5 mp, iar sala coloanelor are o suprafata de 66,19 mp.

Locatia este dotata cu diferite tipuri de mese si scaune pentru o gama variata de aranjamente.

Restaurantul Elisabeta

Restaurantul este situat la parterul cladirii si are o capacitate de 300 de persoane;

Salonul care gazduieste restaurantul este dotat cu scena, ecran de proiecte, videoproiector, echipamente de sunet si lumini;

Locatia este dotata cu diferite tipuri de mese si scaune pentru o gama variata de aranjamente.

Restaurantul este deschis publicului larg, iar spectatorii teatrului beneficiaza de diferite oferte precum Dinner& a Show.

Mai multe detalii despre restaurant poti afla de pe pagina oficiala: www.RestaurantElisabeta.ro

Salile Teatrului si Restaurantului Elisabeta sunt disponibile pentru inchiriere (evenimente private, conferinte, etc). Mai multe informatii la 0728.978.493 sau contact@teatrulelisabeta.ro.