Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc! – Sambata, 1 septembrie, ora 19:00

Tip spectacol: Comedie  | Durata: 1h 45min(fara pauza)

Preturi bilete: 50/60/70 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete 

Deschidem noua stagiune cu parfum interbelic, muzica de odinioara, sampanie, surprize culinare si, evident, nelipsitele…rasete cu lacrimi. Hai si tu!

Autor: Marc Camoletti
Regizor: Puiu Serban
Scenografie: Ion Molete
Costume: Tania Popa

Distributia:
Bernard: Bogdan Stanoevici
Robert: Lucian Ghimisi
Suzette: Tania Popa
Jacqueline: Alexandra Velniciuc
Suzanne: Anca Dinicu
George: Marcelo Cobzariu

Vezi poze din spectacol >>

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

“Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”– Despre ce este vorba in piesa:

Divertismentul de calitate continua si in stagiunea 2018-2019! Va invitam sa celebram impreuna deschiderea oficiala a celei de-a cincea stagiuni a Teatrului Elisabeta, stagiune ce se anunta, inca de pe acum, a fi una uimitoare. V-am obisnuit sa va surprindem, nu-i asa? Stim! Tocmai de aceea, cea de-a cincea stagiune va fi una fulminanta, plina de proiecte noi si indraznete.

Inca nu va putem spune mai multe despre surprizele ce va asteapta, insa ce va putem spune este ca, evident, nu vor lipsi comediile spumoase la care ati ras cu lacrimi, nici cele mai noi productii din dramaturgia clasica, precum nu vor lipsi nici experientele complexe si neconventionale. Caci Teatrul Elisabeta, nu este un teatru obisnuit: noi va conturam experiente complete de divertisment inteligent; este locul unde voi, amatorii de arta si frumos, va desprindeti de cotidian si calatoriti intr-o lume imaginata de noi, o lume satirica cu intense rasturnari de situatie, labirinturi de mister si secrete, personaje hilare insa perfect articulate si jocuri psihologice tulburatoare. Teatrul Elisabeta este locul unde voi va bucurati de timp de calitate si experiente de neuitat, locul unde cultura si teatrul ies din tipare!

Asadar, va invitam la noi acasa, in palatul interbelic din centrul Bucurestiului, sa celebram impreuna deschiderea unei noi stagiuni. Va intampinam cu o petrecere cu parfum din Micul Paris, muzica de odinioara, sampanie, surprize culinare si vom continua, evident, cu nelipsitele…rasete cu lacrimi. Haideti la comedia “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, sambata, 1 septembrie!  

“Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!” ii readuce impreuna, pe scena Teatrului Elisabeta, pe Aurelian Temisan, Bogdan Stanoevici, Maria Buza, Tania Popa, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Marcelo Cobzariu, Lucian Ghimisi, Marius Gilea, Anca Dinicu. “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, avand titlul original “Don’t dress for dinner”, a fost aplaudata de-a lungul timpului in cele mai importante teatre din lume, jucata in prezent in peste 22 de tari precum SUA, Canada, Rusia, Franta, Germania, Australia, Africa de Sud.

Crezand ca sotia lui, Jacqueline, va fi plecata pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagonistii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajeaza o bucatareasa iscusita sa le prepare bucate alese si drept alibiul perfect, il invita si pe amicul sau Bernard. Marea sa dezamagire vine in momentul in care afla ca sotia lui, se hotaraste sa ramana acasa. Se dovedeste ca si ea la randul ei traieste o intensa poveste de amor cu nimeni altul decat ”alibiul”, adica Bernard. Cu toate rasturnarile de situatie si quiproquo-urile, piesa ajunge sa aiba mai multe intorsaturi decat un tirbuson. Evident ca in acest ritm ametitor, se alege praful de planul initial al lui Robert. Care este solutia iesirii din aceasta situatie imposibila, va trebui sa aflam cu totii la fata locului.

Regia este semnata de Serban Puiu, regizorul productiilor exclusive ale Teatrului Elisabeta (“Boeing Boeing”, “Incurcatura la nivel inalt”, “ Las’ca stim noi!”, “Inca nu, dar o sa fie…”, “Vassa Jeleznova”, “Capcana pentru un barbat casatorit”), scenografia de Ion Molete iar costumele de Tania Popa.

Vezi galerie foto – “Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”

Click pe poza pentru a o vedea intreaga si apasa pe sageti pentru navigare