Incurcatura la nivel inalt – Duminica, 21 octombrie, ora 17:00

Tip spectacol: Comedie | Durata: 2h45min (fara pauza)

Preturi bilete: 50/ 60/ 70/ 80 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete 

Celebrăm prima producție a Teatrului Elisabeta- 4 ani de la premieră!

2 zile de cazare + masă + acces facilități pentru 2 persoane la Vinalia- Conacul din Ceptura

Sesiune de autografe si socializare cu actorii

Autor: Ray Cooney
Regie: Serban Puiu
Traducerea si adaptarea: Irina Margareta Nistor
Scenograf: Iuliana Gherghescu

Distributie:

Ministrul Richard Willey – Aurelian Temisan
Directoarea hotelului – Monica Davidescu
Sotia ministrului – Monica Davidescu
Jane Worthington, amanta ministrului – Alexandra Velniciuc
Cadavrul/detectivul – Vasile Calofir
Secretarul personal al ministrului – Catalin Patru
Chelnerul – Adi Gheo
Soţul amantei – Daniel Nuta
Asistenta medicala – Oana Dragne
Camerista – Valeria Stoian

Pret Bilete: 50 /60 /70 /80 Lei

Vezi poze din spectacol >>

Vezi video din spectacol >>

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

Incurcatura la nivel inalt – Despre ce este vorba in piesa:

incurcatura-poza-logo

“Multi ani traiasca

Multi ani traiasca

La multi ani…Incurcatura la nivel inalt”.

Da, comedia “Incurcatura la nivel inalt”, prima productie a Teatrului Elisabeta, implineste 4 ani de cand starneste rasetele cu lacrimi. Totul a pornit acum 4 ani, cand Teatrul Elisabeta, timid insa cu viziune si entuziasm, a produs prima sa comedie. Minunate clipe! Ropotele de aplauze si extazul celor prezenti la premiera, au creat dependenta si iata-ne peste 4 ani: cu 9 productii de succes, zeci de mii de spectatori, o intreaga comunitate de amatori de inedit.

Acum, pe 21 octombrie, sarbatorim cei 4 ani de existenta a comediei “Incurcatura la nivel inalt”. Prima comedie de succes! In cele 4 stagiuni de cand se joaca doar cu casa inchisa, comedia a avut 75 de reprezentatii, iar peste 15.000 de amatori de divertisment de calitate au ras in hohote la peripetiile protagonistilor nostri.

Nu puteam sa nu sarbatorim aniversarea primei noastre productii, alaturi de voi, cei care ne motivati sa nu ne oprim niciodata. Si ca de obicei, vom sarbatori cu muzica si parfum interbelic dar si cu o multime de cadouri surpriza pentru voi, invitatii nostrii de onoare. Si evident, petrecerea noastra va continua cu intrarea in scena a sarbatoritei urmand ca la final, sa socializam cu cei care dau viata personajelor.  

 

Despre ce este vorba in piesa:

Inca de la inceput, spectatorii sunt introdusi in intimitatea unei camere de hotel in care tanarul ministru conservator Richard Willey si-a dat intalnire cu focoasa secretara a opozitiei, Jane Worthington. Atmosfera romantica se disipeaza insa rapid, odata cu aparitia unui cadavru care atarna la fereastra. Willey incepe sa improvizeze o retea din ce in ce mai incalcita de minciuni hilare cu scopul de a-si proteja reputatia politica si secretul adulterului. Iar cand in hatisul de intrigi si minciuni il amesteca si pe stangaciul sau secretar personal, lucrurile incep sa scape din ce in ce mai mult de sub control.Actiunea piesei continua intr-un crescendo de situatii comice odata cu intrarea in scena a sotului gelos si posesiv al secretarei, a unui chelner lipsit de scrupule, a bagacioasei directoare de hotel, a asistentei Gladys si intr-un moment de maxima tensiune chiar a sotiei lui Wiley.Finalul este unul exploziv in care ropotele de aplauze ale spectatorilor sunt acoperite doar de hohotele lor puternice de ras. Textul piesei ii apartine lui Ray Cooney, care este considerat unul dintre cei mai importanti autori britanici de comedie, si care in 2005 a fost decorat cu titlul de Ofiter al Ordinului Imperiului Britanic. Traducerea a fost realizata de Irina Margareta Nistor.

Vezi galerie foto – Incurcatura la nivel inalt

Click pe poza pentru a o vedea intreaga si apasa pe sageti pentru navigare

Vizualizeaza video Incurcatura

Partener Spectacol