Incurcatura la nivel inalt – Marti, 30 ianuarie, ora 19:00 la Teatrul Dramatic “Sica Alexandrescu”, Sala Mare, Brasov

Tip spectacol: Comedie | Durata: 3h (cu pauza)

Preturi bilete: 70/90 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete 

Incurcatura la nivel inalt este o comedie bulevardiera cu stil, in care intrigile politice se intersecteaza si se amesteca intr-un mod absolut delicios de haotic si ilar cu cele amoroase si dau nastere unor situatii comice irezistibile.

Autor: Ray Cooney
Regie: Serban Puiu
Traducerea si adaptarea: Irina Margareta Nistor
Scenograf: Iuliana Gherghescu

Distributie:

Ministrul Richard Willey – Aurelian Temisan
Directoarea hotelului – Monica Davidescu
Sotia ministrului – Monica Davidescu
Jane Worthington, amanta ministrului – Alexandra Velniciuc
Cadavrul/detectivul – Vasile Calofir
Secretarul personal al ministrului – Gabi Costin
Chelnerul – Adi Gheo
Soţul amantei – Daniel Nuta
Asistenta medicala – Oana Dragne
Camerista – Valeria Stoian

Vezi poze din spectacol >>

Vezi video din spectacol >>

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

Incurcatura la nivel inalt – Despre ce este vorba in piesa:

incurcatura-poza-logo

Incurcatura la nivel inalt este o comedie bulevardiera cu stil, in care intrigile politice se intersecteaza si se amesteca intr-un mod absolut delicios de haotic si ilar cu cele amoroase si dau nastere unor situatii comice irezistibile.

Inca de la inceput, spectatorii sunt introdusi in intimitatea unei camera de hotel in care tanarul ministru conservator Richard Willey si-a dat intalnire cu focoasa secretara a opozitiei, Jane Worthington. Atmosfera romantica se disipeaza insa rapid, odata cu aparitia unui cadavru care atarna la fereastra.

Willey incepe sa improvizeaza o retea din ce in ce mai incalcita de minciuni ilare cu scopul de a-si proteja reputatia polititca si secretul adulterului. Iar cand in hatisul de intrigi si minciuni il amesteca si pe stangaciul sau secretar personal, lucrurile incep sa scape din ce in ce mai mult de sub control.

Actiunea piesei continua intr-un crescendo de situatii comice odata cu intrarea in scena a sotului gelos si posesiv al secretarei, a unui chelner lipsit de scrupule, a bagacioasei directoare de hotel, a asistentei Gladys si intr-un moment de maxima tensiune chiar a sotiei lui Wiley. Finalul este unul exploziv in care ropotele de aplauze ale spectatorilor sunt acoperite doar de hohotele lor puternice de ras.

Textul piesei ii apartine lui Ray Cooney, care este considerat unul dintre cei mai importanti autori britanici de comedie, si care in 2005 a fost decorat cu titlul de Ofiter al Ordinului Imperiului Britanic. Traducerea a fost realizata de Irina Margareta Nistor.

Biletele pentru aceasta reprezentatie pot fi achizionate de la Sala Patria si de la Libraria “ST.O.IOSIF” din Brasov cat si online de pe www.TeatrulElisabeta.ro si www.Bilet.ro. Biletele puse la dispozitie pentru vanzarea online sunt in numar limitat. Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati la 0752.791.902/ 0727.703.703. Multumim si va asteptam cu drag pe 30 ianuarie la Teatrul “Sica Alexandrescu”.

Vezi galerie foto – Incurcatura la nivel inalt

Click pe poza pentru a o vedea intreaga si apasa pe sageti pentru navigare

Vizualizeaza video Incurcatura