Martisor pe struna de vioara si firicel de primavara – Concert Maria Buza&Taraful George Patrascu – Joi, 1 martie ora 20:30

Tip spectacol: Concert

Preturi bilete: 39 Lei | Cumpara si rezerva bilete online | Cumpara de la Casa de bilete 

Sabon te rasfata la Restaurant Elisabeta!

Desfasurator:

  • 19:00-19:30: acces public in sala pentru preluarea comenzilor de mancare/bautura din meniul a la carte
  • 19:30-20:30: café concert
  • 20:30-22:00: Concert
  • 22:00-23:00: café concert

Componenta muzicala:

  • Maria Buza&Taraful George Patrascu

Martisor pe struna de vioara si firicel de primavara

Concert Maria Buza & Taraful George Patrascu

 

De Martisor, sarbatorim venirea primaverii cu cea care ne molipseste, de fiecare data, cu dinamismul si voia sa buna. Inca nu ati ghicit? Este vorba despre Maria Buza o femeie cu un charm captivant, voce inconfundabila si voiosie molipsitoare.

Maria Buza si Taraful George Patrascu revin pe scena Restaurantului Elisabeta intr-o zi cu adevarat speciala. Va asteptam sa petreceti o seara minunata in compania unei voci de exceptie, insotita de acordurile unice ale talentatilor instrumentisti.

Maria Buza este renumita atat pentru recitalurile ei inspirate din muzica populara si lautareasca din folclorul vechilor Bucuresti (de la inceputurile secolului XX), precum si pentru talentul actoricesc de exceptie, artista laudandu-se cu un portofoliu impresionant de roluri de comedie. Interpretand atat melodii clasice inspirate din repertoriul marilor artisti ai secolului trecut (Ex: Maria Tanase, Gil Dobrica etc.) cat si originale, Maria Buza va va incanta auzul si va intretine o atmosfera de petrecere.

Va asteptam la un concert de zile mari, “Martisor pe struna de vioara si firicel de primavara”, alaturi de Maria Buza&Taraful George Patrascu!

Buton-Cumpara-ti-biletul-online

buton tur

Vizualizeaza video – Martisor pe struna de vioara si firicel de primavara

Partener Spectacol